Equilar

Ons verhaal

Ambitieus in inzetbaarheid

Balans tussen werkgever, werknemer en onze bedrijfsartsen. Daar staan we voor. Wij zijn ervan overtuigd dat preventie de essentie is om tot positieve resultaten te komen.

Meer in balans

We staan met z’n allen continu ‘aan’. We zijn altijd bereikbaar. We willen het goed doen op ons werk, maar ook thuis. Nog nooit was er zo’n onduidelijke scheidslijn tussen werk en privé. Verzuimpercentages lopen op en daarnaast blijft er een tekort aan bedrijfsartsen.

Dat het anders moet, is voor Equilar wel duidelijk. Vandaar dat we veel meer inzetten op een totaaldienstverlening om organisaties daadwerkelijk gezond te maken. We doen niet aan symptoombestrijding, maar denken juist als echte partner mee over hoe uw medewerkers langer gezond en energiek aan de slag kunnen blijven.

Equilar is niet alleen een solide, professionele organisatie met korte lijnen, maar wij staan ook voor plezierig en intensief contact. Hierdoor maken onze betrokken professionals daadwerkelijk het verschil en kunnen zij hun analytische meerwaarde tonen. 

 

"Verzuim is onderdeel van het probleem, preventie onderdeel van de oplossing."

 

Kan uw werknemer onverhoopt toch tijdelijk niet werken? Dan zorgen we voor goede ondersteuning bij het herstel en de re-integratie. Dit doen we samen met onze betrokken bedrijfsartsen en andere specialisten. Volgens ons kan dit alleen maar door een persoonlijke aanpak met korte lijnen. U krijgt daarom altijd een vast contactpersoon, waardoor we snel kunnen schakelen. Wij leveren maatwerk, wat inhoudt dat u alleen betaalt voor de afgenomen diensten. Wel zo eerlijk vinden wij.

Onze focus

Wij streven naar een leven lang inzetbaar zijn en zien kansen om het werk voor uw werknemers veiliger, beter én plezieriger te maken. Werk is immers meer dan een baan. Het geeft voor veel mensen structuur, houvast en betekenis. We gaan deze uitdaging graag met u aan. Onze focus ligt op preventie. Het bevorderen van gezond leven en het voorkomen van klachten is namelijk net zo belangrijk als het managen van verzuim.

Ook zullen we onze analytische meerwaarde tonen. Bijvoorbeeld met datatools, apps en andere innovatieve e-healthoplossingen. Dankzij een frisse, positief eigenwijze blik van buitenaf boeken wij samen met u op korte, maar zeker op langere termijn indrukwekkende resultaten die zichzelf dubbel en dwars terugverdienen. Dat ziet u niet alleen in uw bedrijfsresultaat, maar ook in waardering en inzet van uw medewerkers!

Belangrijk om te weten

Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.